Dom > О нама > Творничка ревизија и сертификат

Контактирајте нас

Додај: Блок 5, Фукианг технолошки парк, Зхугусхи друмски, Вулиан, Лонгганг 518116

Моб: + 86-13510459036

Е-маил: инфо@панадисплаи.цом

ПАНАСИС Историја

ПАНАСИС је основан 2003. године. Ово је високо технолошко предузеће које интегрише истраживање и развој малих и средњих ТФТ модула, дизајна и производње. Од успостављања ПАНАСИС-а, свих ових година, ПАНАСИС је у потпуности искористио предности Схензхен САР политике, географије и талента, трудили смо се да учимо и апсорбујемо напредне међународне технологије и искуства. Сада је постала поуздана и зрела ТФТ индустрија.

 

ПАНАСИС Снага

ПАНАСИ има групу изванредних инжењера са богатом ЛЦД, ЛЦМ експертизом и искуством и квалификованим радницима. У аспектима софтвера и хардвера, ПАНАСИ има јединствену способност истраживања и развоја, може брзо одговорити на информације о купцима и пружати индустријска рјешења. Посебну пажњу посветимо побољшању техничког садржаја производа, развијању нових производа и оптимизацији структуре производа.

Тренутно је ПАНАСИС национална високотехнолошка компанија, на ЛЦД екрану капацитета екрана осетљивог на додир (ЦТП), аспект интегрисаног модула (ТДМ) са интегрисаним додиром на додир, за интеграцију развоја, производње и сервиса. ПАНАСИС има солидну развојну снагу, напредну производну опрему, јединствени и агресивни тим за продају, посвећен пружању купаца висококвалитетним производима.


Наше сертификовање

zhi.png