Dom > О нама > Управљање обавеза

Контактирајте нас

Додај: Блок 5, Фукианг технолошки парк, Зхугусхи друмски, Вулиан, Лонгганг 518116

Моб: + 86-13510459036

Е-маил: инфо@панадисплаи.цом

Менаџмент


Упознајте водство инспирације

Еволуција и раст ПАНАСИС-а је директан резултат темељне технологије и талената нашег искусног менаџмент тима. У нашој брзи растућа индустрија, особље компаније ПАНАСИС је посвећено пружању иновативних и ефикасних рјешења нашим купцима.

Невман Гуо, оснивач и извршни директор

Невман Гуо, оснивач и извршни директор ПАНАСИС-а, је визионар иза развоја производа и еволуционог раста компаније у последњих 14 година.


Најновије знање и искуство Невман-овог течног кристала показало се у ГЕТЕЦХ-у око 1991-2001. Тамо је стекао драгоцено искуство са развојем лцд-а. У 2001-2003, радио је у ЈТОУЦХ-у, стекли технологију додира, а такође и перспективу ове индустрије. онда је пронашао сав тај мистериј екрана. Најранија Имагинација "учинити приказом магије" покреће га властитим дисперзијским краљевством.

Касније, Невман започиње пословање са екраном, након неколико година развоја, " ПАНАСИС " је пронађен у 2016. години, а остатак је, како кажемо, историја.Приврженост


Посвећеност купцима

Ми смо посвећени стварању успјеха купца, вашем успјеху, то је мјера за наше перформансе. Трудићемо се да задовољимо захтеве купца, усредсредимо се на практичне препоруке за ефикасну примену, такође на иновативан развој производа, превазилазећи очекивања купаца. Наставићемо да пружамо врхунске услуге, стално ажуриране ресурсе, кроз дизајн, производњу и светску клијентску подршку наше основне технологије

 

Обраћање емп лојима

Особље је све компаније. Ми ценимо професионализам наше компаније, али и наше запослене, и ценимо изврсне традиције које се морају очувати као "градитељ", без обзира на изградњу врхунских производа, услуга, предузећа или предузећа.